fbpx

Защо да изберете Роватен при химио и лъчетерапия?

Роватен хранителна добавка кутия

Роватен може да се приема от поставянето на диагнозата до пълното възстановяване на организма.

Какво съдържа Роватен?

Роватен съдържа биологичноактивни природни компоненти, които не причиняват алергични реакции или непоносимост – клиносорбент, екстракт от джинджифил, изолат от коренища на куркума, чесън на прах, екстракт от зелен чай и дихидроксикверцетин от сибирска лиственица.

 • Клиносорбентът „КЛС-Pb/Cd“ е природен минерален термохимически микронизиран и трибоактивиран модификант на български природни зеолити. При попадането му в течност, между йоните му и тези на средата, започва активен йонообмен. Ето защо се използва успешно за пречистване на човешкия организъм от радионуклиди.
 • Благодарение на антиоксидантите в състава на джинджифила, той успешно се бори със свободните радикали, които често са причина за развитие и разпространение на туморни образувания. Облекчава страничните ефекти при химиотерапия и лъчетерапия. 
 • Оксидативният стрес е основна причина както за стареенето, така и за образуването на туморни огнища. Куркуминът, съдържащ се в куркумата има ясно изразени антиоксидантни свойства. А Роватен съдържа 95% екстракт на куркумин.
 • Чесънът увеличава броя на Т-лимфоцитите (клетки пазещи от инфекции и ракови клетки). Намалява риска от развитие на рак на дебелото черво, панкреас, гърда, простата, миелом.
 • Роватен съдържа и екстракт от зелен чай. Антиоксидантите съдържащи се в него правят добавката високо ефективна при онкологични заболявания.
 • Дихидрокверцетинът има мощни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, укрепва и възстановява съединителната тъкан, предотвратява образуването на тромби и засилва имунната система.
Действие на Роватен

Ползи на Роватен

 • Прекъсва процеса на интоксикация в клетките;
 • Пречиства организма като адсорбира и изнася вредните химикали извън тялото;
 • Засилва имунитета и понижава риска от грипни, вирусни, бактериални и гъбични инфекции;
 • Обогатява кръвта с кислород и вещества с антиоксидантно действие;
 • Допринася за ефективното усвояване на хранителните вещества;
 • Стабилизира сърдечно-съдовата система и подобрява работата на сърцето като намалява риска от формиране на тромби в кръвоносните съдове;
 • Стимулира костния мозък и образува повече червени кръвни клетки (еритроцити) и хемоглобин, като редуцира риска от възникване на анемия;
Защо да изберете Роватен
Роватен е помогнал на много хора. Ето какво казват някои от тях:

Чувствам се много по-тонизирана, няма странични ефекти откакто го пия, не се чувствам отпаднала. Пих го преди лъчетерапия и след нея. Все едно не съм била на лечение.
Боянка Петрова

Доволна съм, пия между вливките от химиотерапията, нямам повръщане и гадене, всички странични ефекти се заличиха.
Нели Маркова

Препоръчвам Роватен на всеки, който преминава химиотерапия или му предстои сходно лечение. Откакто го пия се усещам много по-активен, растежът на косата ми се ускори и сърбежите по кожата започнаха да отшумяват.
Иван Маринов

Освен всички ползи за здравето, вие получавате Роватен бързо и с безплатна доставка при поръчка на стойност над 200,00лв.

Ако имате въпроси свързани с употребата на Роватен, не се колебайте да заявите своята онлайн консултация с лекар. Екипът на Nueva Vita е на ваше разположение!