Онколитичната виротерапия за лечение на рак се прилага с няколко инжекции съгласно предварително определен план. След като е инжектиран в тялото, вирусът открива злокачествени туморни клетки и ги унищожава чрез селективна репликация в раковите клетки (онколиза). Здравите клетки не се увреждат.

В продължение на много години по света се провеждат интензивни изследвания за това как вирусите могат да се използват ефективно при лечението на рак. Към днешна дата в света има само един онкотропен и онколитичен вирус, който не е генетично модифициран. Онколитичната вирусотерапия унищожава туморните клетки с помощта на вируси. Продължителността на живота на пациентите и качеството на живот се увеличават значително.

RIGVIR е единственото лекарство, което съдържа живи, естествени вируси с онкотропни и онколитични свойства. Тези свойства му позволяват да разпознава и унищожава злокачествени ракови клетки. Терапията с лекарството RIGVIR се характеризира с висока терапевтична ефективност, способност да активира имунната система и незначителни странични ефекти.

Терапията е амбулаторна съгласно индивидуален план за лечение.

Кои видове рак се лекуват с виротерапия

Раковата виротерапия е официален, иновативен, високоефективен метод за лечение на рак, използващ уникален вирус, който търси и унищожава раковите клетки в човешкото тяло.

Раковите заболявания, които са чувствителни към вируса, са:

Вирусът унищожава раковите клетки

Вирусът унищожава раковите клетки избирателно, без да засяга здравите клетки. Терапията има леки странични ефекти, като настинка. Раковата виротерапия стимулира естествените защитни механизми на организма чрез активиране на имунната система, която често се потиска от други методи на лечение. Това е безопасна терапия с много обещаващи резултати.

Виротерапията може да бъде полезна при различни стадии на рак, включително палиативни грижи за рак.

Виротерапия за лечение на рак е:

Възможни комбинации за виротерапия за лечение на рак:

Източници: viroclinic.com, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *