Dr Fereira Д-Р ФЕРЕЙРА - NUEVA VITA

ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ С ЛЕКАР

Запиши се за безплатна онлайн консултация! Въведи данните си във формата и ще се свържем с теб в рамките на три работни дни. Консултациите се провеждат по телефон, абсолютно безплатно, само след предварително записване.

Д-р Ферейра е специалист по обща медицина, гериятрия и палиативна медицина. Живяла и работила дълги години във Великобритания. Има изследователски опит в областта на имунологията и рака на белия дроб в National Institute for Medical Research (NIMR) и King’s College London. Членува в следните медицински организации – Съюз на българските лекари,  British Geriatric Society, Royal College of Physicians /London/, British Medical Association, UK Parkinson’ Network, СОИБОМ и следните благотворителни организации – Macmillan Cancer Support – charity team и Children’s Society. Завършва две магистратури – „Медицина” и „Молекулярна биология”. Специализира „Гериатрична медицина” в Лондон, Англия и придобива още две следдипломни магистратури – „Паркинсонова болест” в UK Parkinson’s Excellent Network и „Палиативна медицина” в Newcastle University.
Опитът с пациенти, страдащи от хронични прогресивни заболявания като рак, диабет, хронична обструктивна болест, сърдечна недостатъчност и паркинсонова болест, става причина да развие задълбочен интерес в областта на здравословното хранене. Наскоро започва курс по „Изследване на здравословното хранене”.

ФОРМА ЗА ЗАПИСВАНЕ

Прочетох и се съгласявам: С общите условия на уебсайта; Да получавам онлайн бюлетин; Данните ми да бъдат събирани за маркетингови цели.

*Онлайн консултациите не заместват личното посещение при специалист. Нашият лекар не поставя конкретни диагнози. Възможно е да бъдете насочени към провеждане на изследвания или посещение при специалисти в дадена област. Нашият лекар може да Ви консултира по теми, които не изискват предписание на медикаменти или поставяне на диагнози.

Разгледай безплатните ни ресурси с онлайн тестове и онлайн книги, с които да следиш и поддържаш доброто си здраве.

ТЕСТ: Пиеш ли достатъчно вода?

ТЕСТ: Живееш ли здравословно?

КОЛКО ВОДА ТРЯБВА ДА ПИЕШ СПОРЕД ВИСОЧИНАТА СИ?

Възрастен трябва да приема по 30-35 милилитра вода на 1 килограм телесна маса. Около 30% от необходимата ни вода се приема чрез храненето, но е необходимо останалите 60% да се набавят от течности.

Въведи теглото си и виж колко вода трябва да пиеш!