Поръчвам ROVATEN за мой близък, който скоро премина лечение с лъчетерапия. Дълго време след терапията усещаше стомашен дискомфорт и гадене. С ROVATEN страничните ефекти намаляха и вече отново се храни нормално.

Ивелина Дончева / ROVATEN

Разбрах за ROVATEN от лекаря си, поръчах го и вече няколко пъти поръчвам отново. Има огромна разлика след химиотерапията откакто започнах да го пия. Гадеше ми се и нямах апетит, вкуса в устата ми беше много неприятен и не можех изобщо да се храня. Вече си ям нормално и усещам вкуса на нещата, които ям. А това, че съм много по-жизнен, е още един добър ефект.

Дамян Иванчев / ROVATEN

Използвам ROVATEN след химиотерапия. Имах изключително гадене и дискомфорт и беше непоносимо да се храня. Откакто пия ROVATEN гаденето изчезна и полека-лека започнах да се храня. Продължавам да го пия!

Димитър Кицев / ROVATEN

Започнах да пия BIOSORB, защото работя в близост до тежки метали. Не страдам от конкретно заболяване, но съм наясно, че вредата в бъдещ план би могла да е огромна. Интересното е, че откакто го пия се чувствам доста по-бодър, не ми се яде толкова много и пия много вода. Със сигурност усещам, че се случва някаква промяна.

Илия Ангелов / BIOSORB

Купувам го за майка ми, тя беше на химиотерапия. ROVATEN премахна всички странични ефекти и и върна силите. Сякаш никога не е била на такова лечение.

Росица Катранджиева / ROVATEN

Купувам го за моя близка. Започна да го пие след химиотерапия. Много добре се чувства, всички негативни ефекти от терапията отшумяха за по-малко от седмица, много е жизнена!

Пламен Матев / ROVATEN

Купих го за майка си. След лъчетерапията и химиотерапията беше изгубила вкуса в устата си, започна окапване на косата, беше отпаднала. Само след 2-3 седмици с ROVATEN, косопада започна да намалява и започна да се храни нормално. Даже има голям апетит и е много добре!

Илиян Чолаков / ROVATEN

Чувствам се много по-тонизирана, няма странични ефекти откакто го пия, не се чувствам отпаднала. Пих го преди лъчетерапия и след нея. Все едно не съм била на лечение.

Боянка Петрова / ROVATEN

Поръчвам го за баба ми. Тя е на химиотерапия и от нея върху езика и се появява нещо като олио. Когато пие ROVATEN това изчезва, много е енергична и и действа добре. Не и се гади вече. Добавката предотврати повръщането и не усеща негативните ефекти от химиотерапията.

Красимира Красимирова / ROVATEN

Купува го за нейна близка, в момента е на химиотерапия, за момента няма повръщане и гадене. Чувства се много добре.

Василка Йорданова / ROVATEN

Купува го за баща си, който е преминал през редица лъчетерапии и няколко сесии химиотерапия. Приема Роватен редовно, тък като се чувства по-добре. Смята да поръча отново.

Евгения Панкова / ROVATEN

Поръчва РОВАТЕН за баща си и твърди, че му се отразява положително и се чувства по-добре. Продължава да поръчва.

Яна Бетова / ROVATEN

Препоръчвам ROVATEN на всеки, който преминава химиотерапия или му предстои сходно лечение. Откакто го пия се усещам много по-активен, растежът на косата ми се ускори и сърбежите по кожата започнаха да отшумяват.

Иван Маринов / ROVATEN

Дълго време се усещах отпаднала и изнервена. Затова направих леки промени в храната и започнах повече да ходя пеша. Включих и BIOSORB. За месец свалих 4 килограма, станах по-жизнена и се фокусирах много по-лесно. Препоръчвам на всеки, който се бори със стрес и излишно тегло.

Петя Иванова / BIOSORB

Поръчвам го редовно откакто е на пазара, след проведена химиотерапия. Започнах да го давам и на майка си, защото скоро ще проведе курс с лъчетерапия. ROVATEN е изключителен продукт! Преди него използвах друга хранителна добавка, за да повиша хемоглобина, но нямах резултати. Откакто започнах да приемам ROVATEN нивата се нормализираха. Освен хемоглобина, вече и всички други показатели в кръвната ми картина са нормални. Препоръчвам на всички! 

Светла Михалева / ROVATEN

Доволна съм!
Скоро очаквам новите резултати от кръвните изследвания. Предните бяха много добри, хемоглобинът беше в норма, както и всичко останало. Чувствам се много енергична и обнадеждена!

Виолета Маринова / ROVATEN

Много съм доволна! Отразява ми се прекрасно! Пълна съм с енергия, дава ми стимул! Започнах да го пия след лъчетерапия, страничните ефекти веднага изчезнаха, вкусът в устата се оправи, имам апетит и съм много енергична!

Петя Колева / ROVATEN

Вече пия 10-та опаковка. Чувствам се супер! Започнах да пия ROVATEN след химиотерапия, като добавката премахна всички странични ефекти. В момента отново ми предстои курс с химио и го пия по време на терапията. Интересното е, че терапията не ми се отразява толкова зле като предния път, приемам я много добре. Продължавам с ROVATEN!

Екатерина Василева / ROVATEN

Пих ROVATEN преди лъчетерапия. Не знам дали имунитетъ ми се е засилил, но знам, че преживях лъчетерапията все едно не се е случвала. Чувствам се много добре!

Милена Димитрова / ROVATEN

Доволна съм, пия между вливките от химиотерапията, нямам повръщане и гадене, всички странични ефекти се заличиха.

Нели Маркова / ROVATEN

За нейния съпруг, той е на химио терапия, приема добавката в промеждутъка, когато не е на химиотерапия. Няма гадене и повръщане, приема лечението добре, мускулната слабост в краката е намаляла , откакто приема добавката.

Ваня Райкова / ROVATEN

Взимам го за съпругата си, тя е на химиотерапия. Откакто пие РОВАТЕН няма странични ефекти и се чувства много бодра. Ще продължим да го купуваме.

Тилчо Тилев / ROVATEN

Обади ни се да сподели добрите новини, че детето и се чувства много по-добре, като за това тя съди също по наддаването на тегло. Казва, че лекарите са изненадани от подобрението. Поръча отново.

Елза Кръстанова / ROVATEN