fbpx

Биосорб за детоксикация и силен имунитет

биосорб

Биосорб се бори с натрупаните токсини и подсилва имунната система благодарение на действието на натуралните суровини в състава си.

Биосорб е хранителна добавка за детоксикация на организма и повишаване на имунната защита. Препоръчва се при хора, работещи в неблагоприятни условия – наличие на тежки метали, радиоактивни частици и други токсични вещества. Той ограничава последиците нанесени от нездравословен начин на живот като консумация на бързи храни, алкохол, цигари, редовно недоспиване, умора, силна тревожност и липса на концентрация.

Какво съдържа Биосорб

  • Клиносорбент „КЛС-Pb/Cd“ – природен минерален термохимически микронизиран и трибоактивиран модификант на български природни зеолити. При попадането му в течност, между йоните му и тези на средата, започва активен йонообмен. Ето защо се използва успешно за пречистване на човешкия организъм от радионуклиди.
  • Бабини зъби (Tribulus terrestris) – плодоносно растение, което е покрито с остри шипове и жълти цветя. Както коренът, така и плодът на растението са били използвани медицински в традиционната китайска медицина и индийската аюрведа медицина (Източник)

Компонентите в Биосорб имат силно изразен синергичен ефект, чрез който токсичните вещества се улавят и изхвърлят през храносмилателната система. Той има силно изразени сорбционни и йоннообмени свойства.

Биосорб има силни антиоксидантни свойства и укрепващ ефект върху имунната и нервната система, както и ясно изразено хормоно-регулиращо действие и мускуло-изграждащо действие. Цялостно тонизира организма и го зарежда с енергия.

биосорб кутия

Ползи от приема на Биосорб

  • Действа като високо ефективен имуномодулатор;
  • Нормализира киселинно-алкалния баланс;
  • Проявява антибактериални, антивирусни и антимикотични ‎свойства;
  • Понижава количеството на мазнините в кръвта и почиства холестеролните плаки като подобрява работата на сърцето и общото кръвообращение и намалява вероятността от проявата на сърдечносъдови заболявания;
  • Очиства организма от токсините, попадащи в него от замърсената работна среда, при консумиране на нездравословни храни или натрупани в следствие на силен стрес;
  • Отстранява радионуклеотиди, чрез доказаните адсорбиращи свойства спрямо радиоактивните елементи Цезий 134 и Цезий 137, стронций, адсорбира и премахва от организма тежките метали (живак, кадмий, олово, цинк, хром) и нормализира минералния обмен;
действие на биосорб

Прием на Биосорб

За детоксикация и имуностимулиращ ефект 2 капсули, 2 – 3 пъти на ден, преди хранене 
За поддържане на добра имунна защита2 капсули, 1-2 пъти на ден

За по-добро усвояване, приемайте BIOSORB преди хранене, с достатъчно количество вода.

Ето какво казват някои от потребителите:

С Биосорб успях да повиша имунитета си. Откакто го пия не съм боледувала, чувствам се свежа и жизнена и кожата ми се изчисти от пъпчиците и омазняването. Освен това свалих и 3 килограма, без да пазя какъвто и да е режим. Препоръчвам на всеки!

Гергана Митева

Дълго време се усещах отпаднала и изнервена. Затова направих леки промени в храната и започнах повече да ходя пеша. Включих и Биосорб. За месец свалих 4 килограма, станах по-жизнена и се фокусирах много по-лесно. Препоръчвам на всеки, който се бори със стрес и излишно тегло.

Петя Иванова

Започнах да пия Биосорб, защото работя в близост до тежки метали. Не страдам от конкретно заболяване, но съм наясно, че вредата в бъдещ план би могла да е огромна. Интересното е, че откакто го пия се чувствам доста по-бодър, не ми се яде толкова много и пия много вода. Със сигурност усещам, че се случва някаква промяна.

Илия Ангелов