КОНТАКТИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Доставката е фиксирана на стойност 4,00лв. Доставката над 200,00лв. е безплатна.

Доставката на хранителни добавки Nueva Vita отнема между един и три работни дни.

При пазаруване от платформата Nueva Vita е необходимо да предоставите лични данни с цел доставка на Вашата поръчка. Вашите лични данни се използват само от упълномощено лице и куриерска фирма “ЕКОНТ” ЕООД. Личните Ви данни са защитени при пазаруване и ние притежаваме SSL сертификат за сигурност.

Бременни жени, кърмeщи майки и деца под 18 години се препоръчва задължително да се консултират с личния си лекар или специалист преди да употребяват каквито и да е хранителни добавки.

Винаги се консултирайте с Вашия лекар преди да комбинирате каквито и да е добавки с лекарствени средства. Можете да откриете пълна информация за състава и принципа на действие на нашите продукти в уебсайта им и на опаковките им.

 

На опаковките са описани всички съставки, които са включени в хранителните добавки Nueva Vita. Освен информацията на етикета, по-подробно описание на принципа на действие на всеки отделен компонент можете да откриете в продуктовите страници в уебсайта.

Всички хранителни добавки Nueva Vita са подходящи за вегетарианци и вегани. За всички добавки са използвани капсули от растителен произход – HPMC (hidroxypropyl methyl cellulose), произведени във Франция.