Кажи СТОП на страничните ефекти от химиотерапия – Иновативна разработка!

Според данни от Националния център по обществено здраве и анализи, от 1980 година насам българите със злокачествени образувания са се УВЕЛИЧИЛИ ТРИ ПЪТИ!  Ако тогава са били общо 113 336, то през 2017 година броят на онкоболните в България достига 292 721 души. Ежегодно умират около 19 000 души и всяка година се разболяват нови около 38 000 души. По време на химио и лъчетерапията, с която се лекуват пациентите се получават много усложнения, които допълнително влошават качеството на живот на хората.

На въпросите отговаря:

Проф. д.т.н. Стефан Драгоев

Проф. д.т.н. Стефан Драгоев е родом от Добрич. От 1989 г. той е преподавател в Университета по хранителни технологии, гр. Пловдив. Четири години заема длъжността заместник-ректор по научната дейност и бизнес партньорството на висшето училище.  Пловдивският професор е член-кореспондент на Българската Академия на Науките.

Професионален опит: Повече от 30 години

Проф. Драгоев, какво причиняват негативните странични ефекти при онкоболните, които се лекуват с химио и лъчетарапия?

Проф. Драгоев: За жалост все повече хора напоследък стават жертва на злокачествените заболявания. По време на целия период на лечение хората изпитват много неприятни реакции като: слабост, липса на апетит, отслабване, болки, гадене и т.н. Химио и лъчетерапията увреждат както раковите, така и здравите клетки в човешкия организъм. Получава се т.нар. натрупване на свободни радикали. Те се разпространяват изключително бързо в организма като образуват многобройни увреждания. Можете да разберете дали имате натрупани свободни радикали по редица симптоми:

  • Разболявате се често от настинка и грип;
  • Страдате от различни видове инфекции;
  • Имунитетът ви е понижен;
  • Страдате от косопад;
  • Гади ви се;
  • Имате загуба на апетит и др.

 

Как могат да бъдат намалени тези нежелани реакции?

 Проф. Драгоев: На първо място трябва да отбележим, че дори и при здрави хора може да се образуват  свободни радикали в тялото, затова е добре ежедневно да се приемат антиоксиданти. Те са способни да „приемат“ този свободен електрон от радикалите и да го неутрализират напълно. Добре е човек да засили имунитета си като съчетае здравословно хранене и спорт. За съжаление, в днешно време храната ни е доста бедна на важни хранителни вещества и затова е добре към целият този процес да се включат и някои хранителни добавки.

От десетки години работя в областта на хранително-вкусовата промишленост в УХТ и реших, че е възможно да се създаде хранителна добавка, която да съдържа определени натурални продукти в себе си и в същото време да бъде в помощ на хората, подложили се на химио и лъчетерапия. Идеята ми беше да се създаде един комплекс от мощни имуностимулатори, които да помогнат пациентите да се чувстват по-добре по време на курса на лечение и да стопират нежеланите странични ефекти от него.

Един такъв продукт е ROVATEN. Посветих доста време, за да разработя тази добавка, която да засили имунитета на организма и да възстанови бързо човекът, който е преминал курс на химио и лъчетератпия или който в момента се лекува по този начин. ROVATEN е иновативна научна разработка, която може да предотврати нежеланите странични ефекти на лечението. Той ликвидира свободните радикали и извежда радионуклидите от организма. Натурално подсилва защитните сили, защото е направен от 100% естествени съставки.

На какво се дължи мощното му действие?

Проф. Драгоев: ROVATEN съдържа мощен комплекс от натурални антиоксиданти, които  заедно проявяват синергичен ефект ( допълват и засилват действието) и много бързо успяват да повишат имунитета, а оттам и да подобрят за кратко време физическото състояние на човек:

 1. Патентован минерален компонент зеолит клиносорбент. Зеолитът е
световноизвестна минерална съставка заради способността му да абсорбира
радионуклиди, токсини и тежки метали. Известен е още като Родопско чудо,
защото най-чистите източници на зеолит се намират именно в България.
Толкова е мощен, че дори се използва в атомните електроцентрали.
Патентованият клиносорбент, който използваме, е включен в комплекта за
радиационна защита към Министерство по бедствията и авариите. Бъдете
внимателни! В интернет се продават и и други добавки, съдържащи зеолит.
Хората трябва да знаят, че зеолитът в чиста форма е забранен за използване в
хранителни добавки. Нашият патентован зеолит е специално обработен и
тройно-активиран. ROVATEN е тестван и одобрен от Българска агенция по
храните и лекарствата.

 2. Научно тестван комплекс от мощни природни антиоксиданти. Дълго търсих
правилната комбинация от силни антиоксиданти, които взаимно се допълват и
подсилват действието си. Можете да погледнете състава на ROVATEN тук:

 

Количество в дневна доза

Препоръчителен денонощен прием

Клиносорбент КЛС-Pb/Cd

1103,568 мг

55,14%

Екстракт от джинджифил (Zingiber officinale)

331,272 мг

16,56%

Изолат от коренища на куркума (Curcuma longa L.)

331,272 мг

16,56%

Чесън на прах (Allium sativum)

309,204 мг

15,48%

Екстракт от зелен чай (Camellia sinensis)

220,08 мг

55,02%

Дихидрокверцетин от сибирска лиственица (Larix sibirica L.)

22,32 мг

22,32%

Добавката се приема след курса с химио или лъчетерапия, за да пребори страничните ефекти. Взимайте по 2 капсули, 3 пъти на ден преди ядене за най-добър ефект.

Какви са отзивите на пациенти, които вече са ползвали ROVATEN ?

Проф. Драгоев: Сами може да погледнете някои от много мнения на доволни клиенти. Мненията са събирани едно по едно, чрез лично допитване до клиента и са 100% реални!

„Купувам го за майка ми, тя беше на химиотерапия. Роватен премахна всички странични ефекти и и върна силите. Сякаш никога не е била на такова лечение.“ –  Росица Катранджиева


„Поръчвам Роватен за мой близък, който скоро премина лечение с лъчетерапия. Дълго време след терапията усещаше стомашен дискомфорт и гадене. С него страничните ефекти намаляха и вече отново се храни нормално.“ – Ивелина Дончева


„Купих го за майка си. След лъчетерапията и химиотерапията беше изгубила вкуса в устата си, започна окапване на косата, беше отпаднала. Само след 2-3 седмици с Роватен, косопада започна да намалява и започна да се храни нормално. Даже има голям апетит и е много добре!“ – Илиян Чолаков

Къде можем да закупим ROVATEN?

Добавката може да бъде поръчана още тук. Само въведете вашето име и телефонен номер и наш служител ще се свърже с вас още днес. Доставката е с куриер още на следващия ден и се плаща при получаване на пратката. Винаги препоръчвам на всеки да поръча ROVATEN 6 броя, които са достатъчни за един месец прием. По този начин може да се усети пълният ефект от приема на добавката.